EuropeanCargo

VEZI SITE
Pret De la 99 Ron
Vechime site 2001-01-01
Bursa Europeana de transport EuropeanCargo este o platforma logistica ce faciliteaza realizarea de contacte intre proprietarii de marfuri si firmele de transport.

Bursa Europeana de transport EuropeanCargo este o platforma logistica ce faciliteaza realizarea de contacte intre proprietarii de marfuri si firmele de transport.

Prezenta la nivel european, in tari ca Anglia, Franta, Germania, Italia, Spania, Romania, Ungaria etc, bursa de transport activeaza in domeniul transportului de marfa si persoane, valorificand oportunitatile de marfuri libere sau camioane libere, autocare si autoutilitare pana la elementele de transport feroviar, aerian sau maritim.

Bursa de transport EuropeanCargo poate fi utilizata cu usurinta vizualizandu-se in timp real noi postari de transport sau marfuri disponibile, din domenii ca: alimentatie si agricultura,transport ,constructii, depozitare si logistica, industrie, energie si exploatari, import export, servicii si altele.

Va invitam sa va postati marfa sau camioanele pe bursa de transport marfa EuropeanCargo, pentru a fi gasit mai usor si pentru a beneficia de facilitatile si promotiile oferite de bursa de transport EuropeanCargo.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.