BursaTransport

VEZI SITE
Pret De la 450 Ron
Vechime site 2006-12-22
BursaTransport iti ofera cea mai mare piata de transport de marfuri si camioane disponibile in Romania si in relatiile de transport ale Europei cu Romania.

BursaTransport este un program informatic ce ruleaza pe internet. Programul este destinat operatorilor de transport rutier de marfa (transportatori si expeditori de marfa) si comerciantilor care au nevoie de servicii de transport si aleg sa nu foloseasca serviciile expeditorilor de marfa.

BursaTransport este o platforma de comunicare intre cei ce au marfa de transportat si cei ce au camioane disponibile pentru a transporta marfuri. Aceste tipuri de platforme sunt cunoscute si sub numele de burse de transport; ele au devenit necesare din cauza numarului extrem de mare de operatori care au interese in aceeasi piata de servicii, si a dificultatilor de comunicare ce rezulta din numarul mare de operatori.

BursaTransport este numele platformei in Romania, in timp ce in strainatate platforma este numita 123cargo. Dualitatea celor 2 branduri este menita sa usureze utilizatorilor asocierea numelui cu destinatia platformei, atat in limba romana cat si in celelalte 14 limbi europene disponibile.

 

Nume Deținător:  Dacodasoft SRL

Tip Persoana:  Companie Comercială

Adresă#1:  Bd.Ferdinand I nr.117B

Oraș:  Bucuresti

Județ/Sector/Stat:  Sector 2

Cod Poștal:  021387

Țara:  ROMANIA

Telefon:  +40.212523120

Fax:  +40.212521557

Email:  [email protected]


BursaTransport

  1. Adi

    10 scaune am de adus dinpitesti la bistrita

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.